Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.07.2009 21:41 - I present you... Paperkraft.net
Автор: papercraft Категория: Хоби   
Прочетен: 968 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 30.07.2009 21:43


Papercraft.net

Това е един чудесен блог, който ползвам изключително често при търсенето на интересни модели от хартия и картон. На адресът му -
www.paperkraft.blogspot.com - ще намерите направо ужасно разнообразие от постове с кратко представяне и снимка на дадена хартиена играчка, както и линк към сайта, където можете да свалите шаблоните за нея. Наистина чудесно място за papercraft феновете.

Тук можете да намерите всичко - покемони, роботи, предмети от игри, герои от филми, сгради, подвижни модели (automata), автомобили и мотори, цели "сценки" (diorama) и много други. Моделите варират от много лесни до почти невъзможни за изпълнение, така че всеки ще открие по нещичко за себе си и за нарастващите си умения.

За да се ориентирате поне малко из блога, ползвайте менютата горе и вдясно, където са изнесени някои категории, както и разбира се архивът. Все пак лично за мен най-приятно си остана отнесеното безразборно или упоритото систематично разглеждане на множеството страници с чудесни предложения за запълване на времето. Не пропускайте това удоволствие!



image

image



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: papercraft
Категория: Хоби
Прочетен: 274663
Постинги: 64
Коментари: 74
Гласове: 182
Архив